Om oss

Hei og velkommen til bikestuff.no!

Vi er ivrige sykkelentusiaster som ønsker å tilby sykkelprodukter til svært hyggelige priser. Vårt mål er å kunne tilby sykkelprodukter som sykkeldekk, sykkelslanger, sykkeltilbehør, vedlikeholdsprodukter og sykkelmerker til både MTB og landeveissykkel. Vi jobber hele tiden med å legge til nye produkter og gjør det vi kan for å holde prisene nede og servicen oppe.

Lynrask levering og god service skal vi være best på i en tøff og utfordrende bransje!

Sykkelmerker produseres og sendes samme dagen bestillingen kommer inn. Det betyr at du som kunde må vente maks 3 dager før merkene er i postkassen din. En annen viktig ting som sikrer lynrask leveranse, er at alle varer (unntatt varer merket på fjernlager) vi har tilgjengelig i nettbutikken skal være på lager. Vi sender samme dag, eller maks dagen etter bestillingen har kommet inn.

Betaling:

Dine opplysninger er alltid beskyttet med krypteringsteknologi. Med Klarna faktura handler du raskt og enkelt, og betaler alltid etter at varen er levert.

På fjernlager:

Vi har bestemt oss for også ha på fjernlager tilgjengelig i nettbutikken, dette for å kunne tilby et bredere utvalg for våre kunder. Vi får varer dagen etter bestilling så det vil normalt ta kun 3-4 dager før varen er hos deg som kunde, skulle det av en eller annen grunn ta lengre tid så gir vi beskjed og gjør alt vi kan for å levere varer raskest mulig.

100% fornøydgaranti:

Du kan teste varen i 30 dager. Bytt til en annen modell om du ikke er helt fornøyd.
Du kan bytte til vare til samme pris eller bestille på ny ordre om varene er dyrere. Prisen for returnert vare legges da inn som rabatt på ny ordre.
Garantien er gyldig i 30 dager og kan bare benyttes én gang pr. produkt. Ny vare kan med andre ord ikke byttes eller returneres.

Fri frakt:

Fri frakt tilbys til alle kunder som handler sykkelprodukter for 799,- eller mer. Vi tilbyr også henting av varer i våre lokaler i Horten. Velger du dette fraktalternativet så tar vi kontakt for å avtale henting av varene.

JOTAN AS - Beverstien 3 - 3188 Horten - Tlf. 33046790 - Foretaksregisteret 917 582 297

Mvh
bikestuff.no